Industritanke

Specialfremstillede industritanke​

​Der kan spares mange penge, hvis vand fra industriproduktion opsamles og genbruges. Genvand tilbyder individuelle løsninger til alle vores industrikunder, alt efter hvilken type vand, der skal opsamles og lagres. Vi leverer blandt andet specialfremstillede industritanke til betonindustrien.

Industritankene til betonindustrien adskiller sig fra konventionelle vandtanke ved at være lavet i PP-plast i stedet for PE-plast. PP-plast har en højere varmetolerance og kan lagre vand på op til 90°C. Det er nødvendigt med den ekstra høje varmetolerance, fordi procesvandet fra betonproduktionen opnår meget høje temperaturer og ikke kan nå at nedkøle, før det skal opsamles.

Alt det overskydende vand fra betonproduktionen, som lagres i industritankene, kan tappes igen og genbruges. En af Genvands betonproducerende kunder lagrer og genbruger op mod 12.000 liter vand om dagen. Det er med til at mindske deres forbrug af rent drikkevand, og de får lettere ved at leve op til miljøkravene for industriproduktion.

Skriv eller ring angående bestilling eller spørgsmål

Hvis du ønsker at bestille en nedgravningstank, eller har du spørgsmål til de forskellige modeller,

​ kan du kontakte os på telefon (+45) 40 13 81 57 eller via e-mail genvand@gmail.com.

(+45) 40 13 81 57
genvand@gmail.com
Følg os